VIDEO MONTAGE: VAN BEELD NAAR VERHAAL

Klaar met filmen... en nu?

Een goede edit maakt je video effectiever en brengt je verhaal meer naar de voorgrond. Hierbij helpt Hitcom je graag. Zo krijgt jouw vlog of bedrijfsfilm een professionele boost.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN


Bekijk ook eens:

Livestream of webinar laten maken
Video laten maken

MOGELIJKHEDEN

VIDEO EDIT OP MAAT

Je hebt zelf gefilmd/laten filmen en wilt nu het geheel tot een verhaal laten bewerken. Met muziek, titels, effecten en animaties. We bespreken samen het gewenste resultaat en gaan aan de slag.

ZELF FILMEN TIPS

Bereid je goed voor en maak een plan. Hitcom geeft graag nog wat tips over hoe je beeld en geluid optimaal vastlegt en waar je rekening mee moet houden. Of bekijk alvast de 9 tips voor het beste resultaat.

PRIJS OPVRAGEN

Wil je de prijs weten voor het editen van jouw video? Vragen kan altijd en kost niks. Upload jouw video materiaal en geef aan wat voor video je wilt en hoe lang deze moet duren. Dan krijg je supersnel (sowieso binnen een dag) een prijs terug.

BESTANDEN UPLOADEN EN PRIJS OPVRAGEN
ALLEEN PRIJS OPVRAGEN

SIMPELE VIDEO EDIT: SNEL & VOORDELIG

Het bewerken van video bevat een breed scala aan opties. Soms is dat heel eenvoudig of kun je zelf al precies aangeven welke beelden je op welke plek wilt hebben. Hitcom ondersteunt regelmatig communicatie afdelingen met het bijknippen en 'branding' van video's. Voor een aantrekkelijke prijs en vaak binnen een dag geleverd. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:
 

Bijknippen

"Kan het begin eraf? Of juist het einde? Kan het stuk vanaf minuut 1 tot minuut 1,5 eruit?"

Ja, dat kan. En het hoeft niet veel te kosten.

Bumper / leader

"We willen graag ons logo in beeld voordat de video begint. En aan het eind een bumper met een CTA of contact informatie."
 

Samenvoegen

Je hebt 3 video's en die moeten achter elkaar. Misschien met wat stukjes er tussenuit.
Geen probleem. En binnen een dag geleverd.

Titels & Logo

"We willen graag de naam en functie van de persoon in beeld. En ons bedrijfslogo in de rechter bovenhoek."
Voordelig geprijsd en snel geleverd.

Ondertiteling

Ondertiteling maakt het bereik van je video groter. En het is ook nog eens makkelijker te volgen in een luidruchtige omgeving.
 

Inkorten

Heb je een kortere versie nodig van een bestaande video? Door handig te schuiven en selectief te verwijderen, blijft de boodschap behouden.
 

Formaat

Staand, liggend, vierkant... geen scherm of platform is hetzelfde. Dan is het handig als je een video in verschillende maten hebt, optimaal voor het gekozen platform.

Kleurcorrectie

Kleuren corrigeren om beelden een natuurgetrouwere 'look' te geven, of juist een bepaald effect.

 

AAN DE SLAG

Snel regelen? Hieronder kun je je videobestanden uploaden. Je krijgt dan eerst een prijs terug. Als je akkoord bent, wordt je video zo snel mogelijk gemonteerd/bewerkt.

BESTANDEN UPLOADEN EN PRIJS OPVRAGEN
ALLEEN PRIJS OPVRAGEN

VOORBEELDEN